Priča o životu Zone Zamfirove posle udaje za Maneta, a koju u drugom delu igra Brankica Sebastijanović, biće pravo iznenađenje za publiku i to zbog jedne scene pred kraj filma.
Reč je o sceni u kojoj se Zone, odnosno Brankica, ljubi u usta sa drugom devojkom.

– Jug je rešio da iznenadi publiku i da i u ovakvom filmu ima jednu scenu koja je nesvakidašnja za vreme u koje je smeštena radnja filma. Naime, u jednoj sceni filmska publika će imati prilike da vidi Zonu Zamfirovu kako razmenjuje nežnosti sa prijateljicom iz Britanije – priča izvor za Blic i oktriva detalj vezan za njihov poljubac.

– Zonina prijateljica Gena iz Britanije dolazi u Vranje kod Zone gde sa njom provodi godinu dana, jer je njen suprug zbog obaveza otputovao u Afriku. Lik prijateljice tumači glumica Marija Stokić, kojoj je ovo druga filmska uloga. Gena uživa u Vranju, upoznaje mnogo ljudi i izgleda da ju je ponela južnjačka vrelina. Posle godinu dana boravka u Vranju, Gena mora da se vrati u Britaniju, a na rastanku zbog velike tuge jer napušta Zone, koja joj je bila velika podrška, ljubi je u usta – opisuje izvor.

Reditelj filma Jug Radivojević je za Blic izjavio da će ceo film biti interesantan i intrigantan za publiku, ali da ne želi previše da otkriva pre gradske premijere.

– Voleo bih da razgovaramo o filmu, ali tek pošto ga pogledate. istina je da ima scena ljubljenja, ali ja ne bih otkrivao o čemu se radi – rekao je režiser.

Izvor: INFORMER / BLIC
Foto: PROMO

Komentari

comments