Kontraverzna pevačica poznata najčešće po skandalima Dijana Janković, nakon višegodišnjih pokušaja da napravi karijeru u Srbiji, konačno je odustala, a za to ima i više nego objektivno objašnjenje.
Dijana, koja već godinu dana insistira da je mediji zovu Didi J, donosi niz inovacija a jedan je od njih je da više ne spominje basnoslovne cifre i albume koje je grandiozno najavljivala sa američkim producentima. Tiho se vratila u Srbiju, gde je gostovala u jednoj emisiji, istakavši da joj je muzička karijera postala hobi.
Odmalena sam želela da se bavim pevanjem u Amarici, nekako mi je to bio san, zato sam dosta radila na engleskom jeziku, radila sam na akcentu, pratila sam svetske dive J Lo i Britney. Gradila sam karijeru u Srbiji, ali mi je to više bio hobi. Zatim sam otišla u Ameriku i upoznala neke menadžere koji su mi ponudili saradnju sa Shaggyjem.”
Dodala je i da je muzičar bio oduševljen njenim pevanjem.


Shaggy je oduševljen mojim glasom i mojim stajlingom i rekao je da će uraditi još neki duet sa mnom. Snimili smo spot u Majamiju, a on se pojavio na vreme i bila sam veoma uzbuđena.”
Sada je njena pažnja usmerena i na dizajniranje, pa tako priprema reviju za Nedelju mode u Njujorku. Prošle godine je najavila i da snima rijaliti šou o svom životu.
Od nje nas ništa ne bi iznenadilo, te verujemo da će nam tim formatom pokazati još svojih afiniteta.

Foto (Instagram (Printscreen)

Komentari

comments