Kao i uvek u svom pozitivnom i šaljivom maniru, Andrija je odgovarao na pitanja novinara našeg radija, pa nam je otkrio da još uvek nema vremena da se oženi jer radi na sto strana:

– Pa ja radim TLZP , radim seriju ” Mamini sinovi” , završio sam “Ubice mog oca”, uskoro će krenuti i “Izvedi me”, ja sam mazohista očigledno. Sve postižem dobrom organizacijom , imam disciplinu koja mi pomaže da sve stignem. Ne opterećujem u svom slobodnom vremenu telo i um nekim stvarima koje bi mi bile teške za svariti kasnije, tipa izlasci, nervoza, jednostavno kuća – poso, gledam serije, vidim se malo sa prijateljima i dok traje posao ja sam u tome, kada se posao završi idem dalje.

 

Žene u Srbiji znaju da zamere svojim muškarcima kada su puni obaveza i ne poklanjaju im dovoljno pažnje, kako tvoja Sandra reaguje na to?

– Navikli smo mi na to ali i ona radi dosta, imamo i neke zajedničke projekte tako da nas dvoje funkcionišemo odlično. Imali smo i gore situacije pogotovo kada sam imao turneje, mada što vise vreme prolazi ja sve manje uzimam projekte koji bi mogli da mi uzmu dugoročno mnogo vremena.

 

Da li je Sandra ona prava?

– Naravno da je prava, ne bih bio sa njom da nije.

 

Mislio sam na nesto ozbiljnije, neki ludi kamen?

– Druže ovo nema kud ozbiljnije, živim s njom ali ako misliš na svadbu videćemo, svi me pitaju za to, mi pričamo stalno o tome ali kad bude bilo vremena onda.

Šta je još Andrija izjavio poslušajte na Radiju SVETSKI u okviru emisije “ShowBiz club”.

 

Izvor: Svetski Radio

Foto: Instagram

 

 

 

 

Komentari

comments