Glumica koja važi za jednu od najlepših na Balkanu Sofija Rajović,a koju gledamo u ulozi šarmantne Cece u seriji “Istine i laži”, u autorskoj emisiji Sanje Marinković “Magazin In” priznala je da se pokajala što je stavila silikone u grudi.


– Ja sam verovatno jedna od retkih koja se pokajala. Volela bih da vratim vreme, nikad se u životu ne bih opredelila za grudi. Imala sam svoje grudi, bile su lepe, ali manje pameti, i upala sam u neko žensko ludilo. Stvarno mislim da svaka žena treba dobro da razmisli pre nego što uradi to – ispričala je Rajovićeva u emisiji.
Lepa Sofija je apelovala na devojke, koje razmišljaju da stave silikone, te ih je posavetovala da prvo dobro razmisle, jer tokom operacije može doći do komplikacija. Međutim, glumica je na sreću prošla bez problema.


– Nemam problema, ali je bilo bespotrebno. Apelujem da dobro razmislite, da se dobro informišete, da shvatite da nije to baš tako kao što govore da sve prolazi u sreći i veselju. Treba da volite telo koje imate i da uživate u tome, sve ostalo je bespotrebna komplikacija – dodala je ona.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments