Suprug američke porno glumice Stormi Danijels, koja tvrdi da je imala seksualne odnose s američkim predsednikom Donaldom Trampom pre 12 godina, podneo je zahtev za razvod.

Danijels, čije je pravo ime Stefani Kliford, udala se za bubnjara Glendona Krejna 2015. godine.

Krejn, koji je takođe radio u seksualnoj industriji pod imenom Brendon Miler, treći je suprug Danijelsove. On se s njom retko pojavljivao u javnosti, posebno posle afere o njenom odnosu sa američkim predsednikom.

A zahtev za razvod podnet je nedelju dana nakon što je Danijels uhapšena u jednom striptiz klubu u Ohaju, a kriza u braku, prema pisanju potrala TMZ, datira od ranije.

Danijels je uhapšena jer je navodno dozvolila mušteriji da je dodiruje na pozornici, ali je potom oslobođena uz kauciju od 6.000 dolara.

Prema zakonu u Ohaju zabranjeno je bilo kome da dodiruje nagu ili polunagu plesačicu ukoliko nije u srodstvu sa njom.

Advokat Danijels je hapšenje nazvao “nameštenim” i “politički motivisanim”. Naime, Danijels je u sudskom sporu sa Trampom, nakon što je izjavila da je spavala sa njim 2006. godine, što on negira. Danijels kaže da joj je plaćeno 130.000 dolara neposredno pred predsedničke izbore 2016. za ćutanje o navodnoj vezi sa Trampom.

 

Izvor: Super žena

Komentari

comments