Proslavljena pevačica Ana Bekuta i ove godine će održati tradicionalni solistički koncert u Sava centru 25. Oktobra. Međutim, ovaj dan ima posebno značenje za veliku muzičku zvezdu, s obzirom na to da pevačicina unuka Sonja istog dana ulazi u svet odraslih, te slavi 18.rođendan.

Svakim svojim nastupom legendarna pevačica postavlja nove granice, pa će tako biti i ovaj put. Spektakularni događaj koji sledi ovog puta će imati posebnu draž i biće emotivniji od pevačicinih prethodnih koncerata, jer Anina mezimica proslavlja punoletstvo.
Popularna pevačica je poznata kao neko ko odaje priznanje mladim i talentovanim kolegama, te je nedavno otkrila da će svojim prisustvom njen koncert kao gošće uveličati popularne Zvezde granda Aleksandra Mladenović i Rada Manojlović, dok je drugi deo iznenađenja koji sprema ostavila da vidimo na sam dan spektakla.
Biće ovo sigurno jedno lepo veče puno kvalitetne muzike, dobre pesme, i neizostavnih emocija, koje jedva čekamo, a karte za Anin koncert već su puštene u prodaju.

 

Foto:Instagram(Printscreen)

Komentari

comments