Mada su Živojinovići poznati po brojnim slavljima koja vole da organizuju u svom domu, ovo poslednje moglo je kobno da se završi, ali je, srećom, Hitna pomoć reagovala na vreme

U porodičnoj kući Lepe Brene i Bobe Živojinovića jedna naizgled obična situacija završila se umalo tragično – glavi porodice je pozlilo pa je morala da reaguje i Hitna pomoć, ekskluzivno saznaje Kurir Stars.

Naime, čelnici „Grand produkcije“ poznati su kao prilično veseli domaćini, a njihova kućna slavlja dugo se pamte. Ovog puta dogodilo se to da je nekadašnji teniski as dva dana pio bez prestanka, što je kulminiralo time da mu je pozlilo pa je malo falilo da završi u bolnici na ispiranju želuca.

– Boba ne štedi ni na hrani ni na piću. Nedavno je organizovao druženje u prostoriji za slavlja koja se nalazi tik uz vilu Živojinovića i ceo prethodni dan je u kuhinji spremao brojne ukusne specijalitete, po čemu je inače takođe poznat. A gde je dobra klopa, tu su i skupa žestoka pića! Dok je pripremao gozbu, lagano je pijuckao viski. Znajući da je dobar domaćin i da iz njegove kuće niko nikad nije otišao gladan i žedan, Boba je drugare forsirao da jedu i piju. I sam je takođe pio, otvarajući flašu po flašu – otkriva naš izvor s lica mesta i dodaje:

– U jednom trenutku Boba je samo pao na dvosed jer mu se slošilo. Čim su mu prisutni pritrčali, izustio je da mu je dobro i da to nije ništa. Ipak, nije mogao da ustane. Pozvali su Hitnu pomoć, koja je došla u roku od 10 minuta. Pregledali su Živojinovića i konstatovali da je u lošem stanju zbog alkohola, ali da nema potrebe da ga voze u bolnicu. Brena se toliko uplašila za supruga da je u trenutku počela da se guši – dodaje naš izvor.

Kako saznajemo, Živojinoviću je sutradan bilo mnogo bolje, ali je preležao ceo dan. Balkanska zvezda navodno je bila ljuta zbog njegovog ponašanja.
– Breni nije bilo svejedno. Ne sviđaju joj se takvi skupovi, kojima prisustvuju i njihova deca Stefan i Viktor, kao i Filip, Aleksandra i njihovi prijatelji. Često dolaze Miloš Teodosić, Aco Pejović i ostala ekipa s kojom se druže – zaključuje naš izvor.

Pozvali smo Brenu i Bobu za komentar, ali ostali su nedostupni do zaključenja ovog broja.

 

 

Izvor: Kurir.rs

Foto: Svetski/You Tube (printscreen)

Komentari

comments