Subotnja noć u “Zadruzi” je bila veoma burna, jer je između mnogih cimera buktao plamen zbog njihovih međusobnih odnosa.
Jedna od buntovnih “zvezda” prethodne noći bio je fudbaler Lazar Jeremić Jera, koji je pre nekoliko dana pokušao da prokrijumčari pismo koje je poslao svojoj verenici, u kojem navodi da sve što radi u rijalitiju čini radi igre.
Međutim, poruka nije dospela u ruke njegove izabranice, već kod medija.
Kada su ukućani saznali da fudbaler ima verenicu i da je pokušao da joj pošalje pismo u kome joj izjavljuje ljubav bili su u šoku, a ovo je najteže palo njegovoj devojci Nataši Moskvi sa kojom je Jera započeo vezu u beloj kući.
Informacije je potvrdila i pevačica Zorica Marković, koja se postarala da istina izađe na videlo.
Markovićeva je tokom noći porazgovarala otvoreno sa Moskvom i ispričala joj sve što zna o Jeri i požalila joj se zbog laži koju je on izneo, te su se obe složile da on sve radi zbog pažnje medija koje je kako su one istakle, željan.


Lazar je lagao Natašu da mu je garderobu poslao Zoričin sin, a u stvari je paket bio od verenice. Tokom emisije “Pitanja novinara” Lazar je priznao da su postojale glasine da su on i Zorica u vezi, a to isto prepričao Lepom Mići i time je ujeo za srce.
-Ja ću ga isterati iz Beograda zato što je izgovorio laž. Zgadio mi se. Ilija će ga polomiti. On se ne druži sa mnom nego sa mojim sinom. To što je rekao da su novinari pisali da smo Lazar i ja bili zajedno ja nigde nisam počitala. Nigde to nije napisao, sem ako on nije negde to pričao. Opsednut je popularnošću – pričala je Zorica.
On je opsednut rijalitijem – dodala je Nataša.

 

 

Foto: Youtube (Printscreen)

Komentari

comments