Momci iz grupe “Lexington”, jednog od najpopularnijih bendova na našim prostorima za koje se godinama vezuju emocije i veliki hitovi, za Dan zaljubljenih iznenandili su svoju publiku novim albumom.

ristup snimanju četvrtog studijskog albuma, bio je na nivou svetskih izvođača. Izabrali su studio koji je najbolji na ovim prostorima i snimili u njemu veliki deo albuma, koji nosi naziv “Noć pod zvijezdama”.

Studio RSL iz Novog Mesta (Slovenija) u kojem su između ostalog snimale velike zvezde ex Yu scene, kao što su Gibboni, Zdravko Čolić, Parni Valjak i mnogi drugi, doprineo je da grupa “Lexington” zvuči bolje nego ikad!

Lexingtonci su u osnovi ipak ostali dosledni svom zvuku i snimili su 15 novih pesama. Posebno iznenađenje svima koji kupe novi CD je i bonus DVD-a sa njihovog beogradskog koncerta na Stadionu.

Ono što je zanimljivo, a u vezi je sa ovim albumom, jeste da je master pesama urađen u Londonu, a za tekstove i melodiju, kao i čitav album bili su zaduženi svi eminentni autori u Srbiji, poput Baneta Opačića, Aleka Aleksova, Jelene Trifunović, Dušana Alagića, Peđe Medenice, Marine Tucaković, Aleksandre Milutinović i mnogih drugih…

Pažnju su privikli i autori sa kojima ovaj bend prvi put saradjuje a to su Ognjen Amidžic i Relja Popović. Svoj autorski pečat, dao je i Miloš Vuksanović, gitarista grupe, na čak 3 pesme, sa svojim kompozicijama!

Album “Noć pod zvijezdama” može se kupiti u 5 Vulkan knjižara u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, u periodu od 14. do 19. februara.

Izvor: STORY.RS
Foto: PROMO

Komentari

comments