Na jednoj strani medalje je 30.000 evra i prvo mesto u rijalitiju “Parovi”, a na drugoj su muke i odricanja koje je morala da pretrpi pobednica pete sezone Dalila Mujić. Bosanska starleta u pratnji svog dečka Dejana Dragojevića bila je sinoć gost u emisiji “Upoznajte Parove”, a ona se u uživo prenosu nekoliko puta zaplakala. Jednom se raznežila nakon uključenja Skrivenog takmičara, a drugi put kada je počela da priča o njenoj majci i tome šta je izgubila zarad pobede.

Tri dana posle velikog finala “Parova” ona je kod voditeljke Jovane Jeremić ispričala da joj je Skrivena, bila to žena ili muškarac, konstantno davala navigacije koje su je i dovele do toga da ostane u luksuznoj zemunskoj vili do samog kraja.

– Zahvalna sam joj zbog toga, ona i Miljana Kulić su se iskreno obradovale mojoj pobedi. Miksi kao da je sama pobedila – priznala je Mujićeva, a onda se uključila i Skrivena:

– Drago mi je što su svi moji tu. Zahvaljujem se svim voditeljkama, bile ste sjajne, hvala na saradnji. Dalila je zaista zaslužila da pobedi i drago mi je što me je poslušala. Ne mogu da je dobijem, zvala sam je, blokirana je – ispričala je Skrivena, a Dalila je počela da plače od sreće.

Pored toga što se rasplakala kada se Skrivena uključila i uputila joj lepe, Dalila Mujić je ponovo plakala zbog majke Emine za koju je rekla da se mnogo unela u ovaj rijaliti. Ona je ispričala kako je dobila pobedu, ali je mnogo izgubila kada je njena majka u pitanju koja se zbog takmičenja dosta promenila.

– Probudio se u meni instikt da će kruna biti na mojoj glavi. Molila sam se bogu da izdržim sve ovo i da ovaj rijaliti gledam kao igru, kao “Monopol”. Moja majka je bila skroz drugačija, kao da to nije ona ista žena. Bila je sva izgubljena kad se ukljičivala u programe, nisam imala osećaj da je to ona. Promenila se kada je shvatila da ponovo ulazim u rijaliti. Tada je nešto izjavila za novine i shvatila sam da to više nije ona. Upozoravala sam je da ne radi neke stvari, ali ne vredi. U finalu sam videla da je to zaista tako. Pobedila sam ovde, ali na neki drugi način sam dosta izgubila – pričala je Dalila u suzama.

SRBIJA DANAS

Komentari

comments