Počela je peta po redu sezona najgledanijeg rijalitija Parovi , a jedna od učesnica je i Dalila Mujić. Ona je ekskluzivno za SVETSKI RADIO odgovorila na par zanimljivih pitanja uoči ulaska u vilu :

Nova borba je pred tobom, zar ti nije previše ovog ludila koje sledi?

– Ja sam uvijek spremna za nove izazove i volim da mi se život okreće, a ne da stoji u mjestu. Bit će teško naravno ponovo prolaziti skoro kroz iste stvari, ali sada ulazim spremnija i bit će mi mnogo lakše suočiti se sa raznim situacijama.

Ti si u prošloj sezoni donekle imala mladena koji ti je bio velika podrška, da li si sada bacila oko na nekog novog macana koji će biti tu kada zatreba, a da znaš da ćete deliti prostor vile parova?

– Ne znam ko je ovaj čovjek kojeg ste naveli, a što se tiče macana u ovoj sezoni pa gledat ću radije da budem samostalna nego da se vežem za bilo koga i od njega pravim rijaliti zvijezdu, a sebe pokopavam.

Ukoliko Mladen bude poželeo da poljubi tvoje nove usne, da li  ćes mu dozvoliti?

– Kao što sam rekla ne poznajem o kojem dečku je riječ. Moje usne su jako skupe tako da ne može da ih ljubi bilo ko.

Sa kim planiraš da spavaš u krevetu?

– Iskreno ne znam još uvijek ko ulazi u vilu i ko će mi biti cimeri, svakako bih voljela ako produkcija bude dodjeljivala cimera za krevet da bude uredna osoba i da ne HRČE.

Kako su ti  reagovali  majka I porodica kada si im saopštila da ulaziš ponovo u parove?

– Mami je bilo jako žao jer zna koliko sam propatila u prošloj sezoni ali eto ja sam je smirila i obećala da će sada biti sve drugačije , a što se tiče mog oca on je još uvijek protiv toga.

Veruješ li u proricanja Vesne Rivas?

– Da,Vesna skoro sve što nam je rekla u kartama pretvorilo se u stvarnost.

Koga bi volela da vidiš u ovoj sezoni parova od poznatih ličnosti?

– Voljela bih da vidim Milića Vukašinovića jer mi je on hit kada se iznervira , a isto tako Gocu Božinovsku jer znam da bi mi bila kao druga majka u rijalitiju.

Aleksandar Požgaj  se dvoumio oko ulaska u rijaliti, kakvo je tvoje mišljenje o tome I šta misliš da li njega ljudi pre doživljavaju kao političara ili kao seksi frajera?

– Aleksandar je odličan momak i on treba da udje i kao političar,  a i kao dečko koji će biti za rijaliti.

2017 godinu započinjes učesćem u rijalitiju, po čemu ćes pamtiti 2016?

– Pamtit ću je po mnogim stvarima ali eto da kažem najvise po finalu Parova kada sam bila finalista. To mi je baš zapečatilo 2016 godinu.

 

Komentari

comments