Darko Lazić se ove godine razveo od Ane Sević, a sada je već spreman da uplovi ponovo u bračne vode i to sa devojkom Marinom Gagić sa kojom je već nekoliko meseci u romansi.
Popularni pevač je otvoreno o tome progovorio, bez bojazni da će to zasmetati njegovoj bivšoj supruzi, budući da se i ona skrasila pored kraj njenog dečka Danijela.
– Zaista sam sada srećan i ne mogu da krijem koliko sam zaljubljen u Marinu pošto mi se iz očiju sve vidi. Ne kažu ljudi džaba da su oči ogledalo duše. Marina mi mnogo prija, jednostavno smo se našli. Pored nje sam totalno opušten i mnogo smireniji. O braku sa Marinom razmišljam sve više, samo čekam da malo sve prođe, ipak ne treba srljati. Lepo nam je i ovako, a kad brak dođe na red, dobrodošao je – ispričao je Lazić, a zatim progovorio i o prinovi.
– Jedva čekam da mi Marina rodi sina. Mnogo volim decu, i sad se šalim kada kažem sina, ali svakako jedva čekam da opet postanem otac, šta god da dobijemo, dečaka ili devojčicu, bitno je da bude živo i zdravo. Nema lepšeg osećaja od roditeljstva, a ja sam lud za decom – završio je poletno priču Darko.

 

Izvor:Espresso.rs

Foto:Instagram(Printscreen)

Komentari

comments