S obzirom na to da učesnici rijalitija „Zadruga 2“ novonastalim situaicijama stalno intrigiraju javnost, u poslednje vreme se u Beloj kući govori o novom ljubavnom paru Luni Đogani i Marku Miljkoviću.
Pre nego što je harizmatični Marko stupio u vezu sa blogerkom, po luksuznom imanju su se vodile priče kako se njemu dopada modelsica Dragana Mitar koja je jedna od takmičarki koja je izazvala veliku pažnju naroda, jer ona o svojim ljubavnim avanturama nikada nije ćutala. Povodom toga, Mitrova je nedavno otkrila šta se zaista dešavalo između nje i Luninog momka.

  • Na početku mog učešća sam se najviše družila sa Markom, nekako smo se skontali, iako su pokušavali da nas spoje kao par. To je sve bilo na prijateljskoj osnovi – priznaje lepa crnka.

Miljković je ovu priču potvrdio i dodao par komplimenata na Draganin račun, što je njegovu nežniju polovinu, veoma iznerviralo.

  • Ja sam joj odmah rekao bolje da te povezuju sa mnom nego sa nekim tamo drugim. Neminovno je da ako se momak i devojka druže, ako provode sat vremena dnevno zajedno, da ih povezuju, čak su nebitne i godine. Pogotovo Draganu koja je atraktivna – poručio je Miljković.

Foto: Youtube, Instagram

Izvor: Svetski radio.com

Komentari

comments