Atraktivne učesnice “Zadruge” Mina Vrbaški i Luna Đogani su prethodnih dana na velelepnom imanju imale žučne rasprave, koje su sada iza njih.  Naime, nakon što su izgladile odnos njih dve su tokom podneva pričale u izolaciji o muškarcima sa kojima su bile, a onda su se dotakle i Kristine Kockar.


-Kad se setim da sam ja ovde pričala sa njim šta ćemo raditi napolju. Kad smo se svađali Sloba i ja u radionici i ja dođem tu i legnem u suzama, prazna. Moja mama je postavila tu sliku, i napisala “da li želite da je gledate ovakvu”, tuga slika i stavi drugu sliku gde sam ja nasmejana. Bile su dve strane. Jedna strana me je podržavala što ja izlazim i zabavljam se, dok drugi to osuđuju, kao što to gleda Sloba. Rat na Instagramu – prepričavala je blogerka Mini.


Potom je Vrbaški otkrila cimerki kako je njena rijaliti suparnica iz prethodne sezone izbacila knjigu, na šta je Đoganijeva burno reagovala.
-Knjigu? Je l’ me zaje.avaš? Na fazon – prevarena žena? Pametna je ona, samo pare uzima, rekla je Luna i te kako vidno iznervirana.

Foto: Instagram, Youtube (Printscreen)

Komentari

comments