Rijaliti zvezda Luna Đogani otkrila je da mesecima nije imala odnose, i da joj isti nedostaju! Blogerka je priznala da, otkako je raskinula sa Slobodanom Radanovićem, nije bila sa drugim muškarcem.


Iako je u “Zadrugu 2″ ušla kako bi se oprala i pokazala svoju bolju stranu, Luna ne može da prestane da priča o bivšem dečku. Blogerka je tokom razgovora sa Milanom Miloševićem ponovo priznala svoje emocije prema Slobi, a da joj je jezik brži od pameti, nekoliko puta je pokazala.
-Ne mogu više da se ponavljam, Sloba mi se zgadio. Ipak, kad god sam u nekoj sobi gde smo bili on i ja, setim se njega. Kada vidim Aleksandru i Davida kako se ljube na klupi, setim se da smo i mi to radili. Ja ne pričam o Slobi kada sam napolju jer imam prijatelje i život, nemam kad da mislim na njega. Ali ovde je drugačije – otvorila je dušu Luna.
Na pitanje da li postoji neki dečko iz rijalitija koji joj se dopada, Đoganijeva je kao iz topa odgovorila da nema, a potom joj je izletelo nešto što nije želela da se zna.
– Niko mi nije zapao za oko. Nijedan muškarac ovde nije moj tip i neću na silu da se zaljubim. Pa ja nisam bila ni sa kim otkako sam izašla iz ‘Zadruge’ u junu, nisam imala muškarca, seks. Ogorčena sam na njih”, rekla je ona, a kada je shvatila šta je ispričala – skrenula je s teme.


S druge strane, njena cimerka Miljana Kulić rekla je kako je Luna tužna i da ne zna da igra igru bez muškarca.
– Ona je samo nesrećna. Stalno traži od produkcije da joj se uvede neki muškarac. Luna ne zna da bude u rijalitiju sama, njoj trebaju dečko i seks – rekla je Miljana pre neku noć.

Izvor:Kurir.rs;Svetskiradio.com

Foto:Instagram, Youtube (Printscreen)

Komentari

comments