Kod nekih veselo, a kod nekih bolno. Neki će nakon bogate Božićne trpeze nabaciti koje kilo, ali su svi praznik obeležili na svoj način.

Sa ovom fotografijom sam želeo da napravim apel na sve ljude koji vole da bacaju petarde a pogotovo na djecu, nisu to više petarde kao sto su bile kada sam ja klinac bio, ovo su kineski proizvodi vecinom i totalno su loši i opasni po život… Ja sam dobro prošao sa ova dva prsta sa 30 konaca, ne daj Boze da je to bio moj Dorijan ili i neko mladje dete, ruku bi mu raznelo, jer se eksplozija desava pre vremena… Bukvalno da ne stigne čovek iz ruke da je izbaci. A imaju takvu moć razaranja kao dinamit… U Novom Sadu je bilo na hitnoj dosta ljudi i mladjih i starijih i u boljem i u gorem stanju od istog. Čisto da podelim ovo iskustvo, možda će nekog spasiti ili bar podučiti da obrati pažnju… Hvala od srca ekipi sa hitne, posebno Duletu(kolegi) ☺️ koji me usivao🤐😀 i hvala Dragom Bogu spasao oba prsta. Voli vas vas Dado i ne igrajte se sa ovim stvarima, zaista su opasne po život.

A post shared by Dado Polumenta (@dado_polumenta) on

Dado Polumenta je prošao bolno na Božićni dan jer je zbog pirotehnike zamalo nastradao. On je bacajući petarde povredio ruku pa je time aludirao na decu da to ne čine. Sa druge strane, Živojinovići su uživali u baru, a Lepa Brena je taj trenutak podelila sa svojim fanovima.

💋🍷❤️🤪

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Poznato je i to da je Seka Aleksić veliki vernik pa Božić u njenoj kući ima poseban značaj. Ona je objavila nekoliko fotografija na svom Instagram nalogu na kojima vidimo Sekin trud oko ukrašavanja kuće, a i verujemo da malom Jakovu sve to izgleda vrlo zanimljivo.

MIR BOŽIJI, HRISTOS SE RODI! ❤️

A post shared by Seka Aleksić | Artist (@seka_aleksic) on

Kakav gazda takav i kućni ljubimac, pa posto je Marina Visković jedna od tih koja slavi Bozić, morao je i njen pas da se prilagodi proslavi.

My ❤️🐶 Atila! Mora i fotka sa njim…

A post shared by Marina Viskovic👼 (@marina_viskovic_official) on

Ipak, jedna pevačica očigledno nije obeležila ovaj praznik. Možda jesu njeni bližnji ali Jelena Karleuša čisto sumnjamo. Ona je poznata kao ateista pa samim tim ne prihvata crkvene običaje i pravila što je više puta naglasila.

😘

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Foto: Instagram

Komentari

comments