Poznata pevačica Sandra Afrika nedavno je boravila na Kopaoniku, gde je upoznala lepu glumicu Mariju Petronijević, sa kojom se veoma brzo združila. Njih dve izlazile su nekoliko dana i mnogo vremena provele zajedno, te postale veoma bliske. Međutim, tokom boravka na najpopularnijoj planini u Srbiji, dogodilo se nešto zbog čega bi pevačica mogla da stavi tačku na jedanaest godina dugu, emotivnu vezu sa dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom.

Sandra i Marija bile su nerazdvojne na Kopaoniku, i vreme su provodile sa Milanom Kalinićem i Ognjenom Amidžićem. Vesela družina snimala je na planini specijalno izdanje emisije Amidži šou, emitovano ovog utorka, a na put je sa zgodnom pevačicom otišao i njen dečko Mikiša, koji je prati u stopu. Ono što Sandra nije ni sanjala da će se dogodilo, je da će Mikiša “baciti oko” na njenu novu drugaricu. A sve detalje ljubavnog trougla za Pink.rs otkrio je izvor blizak Afriki.

– Sve je bilo super, baš je bilo strava snimanje – zgotivili su se, uživali, provodili se sve do poslednje večeri, kada Sandra nije bila raspoložena da izlazi napolje, već je odlučila da ostane u apartmanu. Mikiša nije hteo da ostane sa njom, pa ju je mrtav-‘ladan ostavio tu, zvao ostatak ekipe i otišao sa njima u provod. Međutim, tu se nije mnogo zadržao, već je sa Marijom produžio na večeru! Kad je Sandra saznala, poludela je i bila u šoku, nije mogla da veruje šta joj je uradio – ističe Sandrina bliska prijateljica i otkriva da je celu noć sa njom provela na telefonu.

Sandrina prijateljica je dodala da su sutradan ustali rano ujutro, pretvarali se kao da se ništa nije dogodilo i otputovali za Beograd, a da pevačica već danima ozbiljno razmišlja o tome da ga ostavi.

Ne skriva simpatije

Kako bismo proverili ovu informaciju, pozvali smo Sandru koja nije odgovarala na naše uporne pozive. S druge strane, uspeli smo da stupimo u kontakt sa Mikišom koji nije krio oduševljenje zbog mlade i lepe glumice.

Kao najbolje drugarice

Podsetimo, u emisiji “Amidži šou” emitovani su prilozi sa Kopaonika na kojima su Afrika i Marija više nego prisne – njih dve su, poput najboljih drugarica, uživale u bazenu, spa-centru, ispijale penušava vina, jele voće i uživale u masažama.

Činilo se da će nakon zajedničkog zimovanja ostati u sjajnim odnosima, ali zbog Mikiše Sandra je prestala da joj se javlja. Ipak, ispoštovala je Ognjena Amidžića, pa se posle Kopaonika u studiju njegove emisije pretvarala kao da se ništa nije desilo i, uprkos svemu, pred kamerama bila prisna sa Marijom.

Izvor: PINK
Foto: PINK

Komentari

comments