Poznati muzičar Elton Džon nedavno je otkazao koncert zbog problema sa zdravljem. Britanski pevač Elton Džon (72) nedavno je odložio koncert u Orlandu zbog infekcije uha. Sasvim je normalno da je pevač tako postupio, međutim, nekad je trpeo i puno gore okolnosti.

Priznao je kako je 2017. na koncertu u Las Vegasu morao da nosi pelene.

– Eh, da su ljudi u publici tada znali da uriniram u gaće – našalio se.

Podsetimo, poznati muzičar nedavno je izbacio biografiju koja je izazvala je veliku pažnju javnosti. Osim što progovara o svojoj burnoj prošlosti, otkrio je i neke detalje iz života poznatih koleginica.

Tako je optužio pevačicu Madonu (61) kako je bila “neljubazna i zla” prema Lejdi GaGi (33). Osvrnuo se na intervju iz 2012. u kojem je Madona ocrnila Gaginu pesmu “Born this way” jer zvuči slično kao njen hit “Express Yourself” iz 1989.

Između ostalog, Elton je pričao i o preminulom pevaču Majklu Džeksonu, za kojeg je rekao kako je bio “ozbiljno mentalno bolestan”.

– Poznajem Majkla otkad je imao 13 ili 14 godina. Bio je najslađe dete koje možete zamisliti. Međutim, u nekom trenutku u kasnijim godinama počeo je da se odvaja od sveta i od stvarnosti, kao što je to radio i Elvis Prisli. Samo Bog zna što se događalo u toj njegovoj glavi, samo Bog zna kojih je sve lekova bio pun, ali svaki put kada bi se susreli mislio sam kako je jadan potpuno izgubio kompas – naveoje muzičar.

Elton je pričao i o svojoj zavisnosti koja je od njega napravila, kaže, nasilno čudovište. Tokom sedamdesetih i osamdesetih konzumirao je opojna sredstva koja su ga učinila neodgovornim i opsednutim o sebi. Prvi put je probao kokain 1974. godine i bio je jako euforičan od njega.

 

AUTOR: 

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments