Ono što pevači nikako ne vole jeste da se prehlade, a posebno ostanu bez glasa jer malo li je izgubiti nekoliko hiljada evra za vikend dok ležiš u kućnoj postelji i lečiš se?! Ali, nekima je slab imunitet kao na primer Aci Lukasu koji se razboleo pa je kako se priča  morao da otkaže neke nastupe. Verujemo da će ga se fanovi još više uželeti pa nema sumnje da će prvi naredni nastup biti veoma posećen.

Iako je pred koncert u Areni očekuje dosta obaveza, Dara Bubamara je ipak morala da smiri strasti i odleži par dana u krevetu jer je i ona zakačila virus. Na Radiju “Svetski”, uveliko možete slušati njen novi hit “Nikad ne reci nikad”, a Dara nam je otkrila da će par dana pred koncert iznenaditi svoje fanove još jednom pesmom.

Kako Aca Lukas tako je i Aca Živanović nadrljao. On je trebao pre neki dan da snimi spot za novu duetsku pesmu sa Sandrom Afrikom ali zbog problema sa glasnim žicama odložio je snimanje. Nadamo se da će se brzo oporaviti i vratiti svom poslu jer ga mnoge devojke željno čekaju u klubovima.

 

Foto: Instagram (screenshot)

Komentari

comments