Raskidi, uživanje, poljupci i tuče, tako bi opisali ukratko vikend koji je za nama kada su poznati u pitanju

Rasta je kako čujemo bio vredan ovog vikenda ali nije zaboravio da nam napomene kako Ana voli njegove dredove, pa je uz selfi i to poručio. Ali dok kod Ane i Raste cveta ljubav, kod mladjanog Ražnatovića je pukla tikva. Ovaj vikend je izgleda bio u znaku druge cice, jer je navodno njegova devojka Ana izbrisala sve fotografije kada ga je zatekla u društvu likuše koju ne gotivi

Vikend za nama donosi i fajt koji se desio na parkingu jednog tržnog centra, a glavnu ulogu u ovoj akciji tumači Marinko Rokvić.

Do sukoba je navodno došlo zbog parking mesta, nakon čega je izbila tuča u kojoj je mladić zadobio teže povrede glave od Marinka.

Ovaj vikend uživao je Nemanja Stevanović koji se odmara sa porodicom na Kopaoniku, odakle se skoro vratio Ljubomir Perućica kojem je vikend protekao radno. Marija Šerifović je pokradena na pumpi, kada joj je nepoznati lik ukrao novčanik sa prednjeg sedišta dok je točila gorivo, a Željko Šašić je najavio bebu

On je u vezi sa 17 godina mladjom cicom, inače bivšom plejboj zečicom, sa kojom uživa u ljubavi pa ističe da rade na tome da imaju dece.

 

Foto: instagram/fejsbuk

 

Komentari

comments