Kažu da je ljubav izmedju brata i sestre  veoma posebna. Sestra je uvek tu da bratu pomogne oko saveta za devojke, a brat, da zaštiti sestru kada zatreba. Zato vam na portalu svetskiradio.com predstavljamo poznate cice koje su više puta isticale da su im braća, najveća podrška u životu.

Anastasija i Veljko su trenutno najpopularniji brat i sestra u Srbiji. Ona je više puta isticala da je on njena najveća podrška u životu pored mama Cece i da mu je davala savete oko nekih devojaka s kojima je bio ali da mu se ne meša preterano u odluke. Vole da izlaze zajedno u noćni provod, da kače razne selfije po društvenim mrežama ali i to da zajedno zapevaju i repuju. Anastasiji sigurno prija što se mnoge cice otimaju oko njenog brata pa je samim tim i jedan od glavnih šmekera u Srbiji.

Nedavno smo upoznali i brata Lepe Brene. Faruk Jahić je pokazao talenat za pevanje, a u emisiji ” NIKAD NIJE KASNO “, njegova sestra Brena mu je bila velika podrška.

Na muzičkim takmičenjima često vidimo neke od članova porodice kao podršku takmičarima. Pinkova zvezda Sandra Čaprić možemo reći da je srećnica jer pored sebe ima brata koji je u svakom trenutku podržava. Nikola je praktično prošao sa njom čitavo takmičenje, ali i nakon toga je prati na nastupima i radi na njenom imidžu. Inače Sandra već sprema novi singl za koji bi trebalo da bude snimljen spot, a kako čujemo, Nikola bira manekenke.

Iako zbog svojih porodica i obaveza nemaju priliku često da provode vreme zajedno, to ne sprečava Eminu Jahović i njenog brata Mirsada da budu podrška jedno drugom. Portali su ih jedno vreme razapeli kada se Mirsad ženio, navodivši da se Emina nije pojavila na svadbi njenog brata jer ne miriše snajku, što nije bilo istina. Emina se oglasila nakon tih naslova i demantovala sve. Ona je izjavila da su jedno drugom oduvek bili najveća podrška i da će tako ostati do daljnjeg.

Stanija Dobrojević je imala težak put do uspeha. Ona je često omalovažavana kroz rijalitije u kojima je učestvovala, pominjala se njena diploma i boravak u Americi ali su je mediji dovodili i u pitanje elitne prostitucije. U teškim trenutcima je ipak imala najveću podršku svog brata Sanija.  On se medju prvima složio sa njenom odlukom da snimi pesmu i oproba se u estradnim vodama.

S obzirom na to da smo u mesecu ljubavi, obratite pažnju na svog brata ili sestru, jer kažu da su takve ljubavi, najčistije.

 

Foto: Instagram/Fejsbuk

 

Komentari

comments