Glumac Miodrag Radonjić i njegova izabranica Milica Mikić dobili su prinovu. Kažu da su pripreme za dolazak naslednika trajale danima. Odmah po rođenju bebe, je usledilo slavlje u porodičnom domu.

“Oboje su presrećni zbog prinove. Miodrag se veselio samo sa najbližima zbog korone, pazi na sve mere zaštite, ponajviše zbog novorođenčeta. Stigao im je najlepši novogodišnji poklon”, otkriva neimenovani izvor za “Blic”.

Glumac, koji se proslavio ulogom u filmu “Južni vetar”, u jednom intervjuu pričao je o sličnosti i razlikama između sebe i Baće. Tom prilikom je ispričao da sa Milicom planira brak, kao i da želi da mu ona podari više dece.

“U privatnom životu nisam ženskaroš kao Baća. Za razliku od njega, ja volim čvrstu i stabilnu vezu s devojkom, često menjanje partnera ne može da zadovolji moje emotivne potrebe. Čovek je stvoren da pored sebe ima nekog kome može potpuno da veruje i da mu bude podrška, ali i da ga kritikuje kada treba”, rekao je i istakao da je njegova Milica baš takva, a potom objasnio da su venčanje morali da otkažu zbog pandemije korone:

Kada je u javnost isplivalo da je Milica u blagoslovenom stanju, nije krio sreću.

 

Izvor: Blic.rs

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments