Goca Tržan je sinoć bila gošća u autorskoj emisiji “Rada sam” voditeljke Rade Radenović. Njih dve su se u studiju odlično zabavile, a teme o kojima su pričale odnosile su se na njen ljubavni život sa mlađim suprugom Rašom Novakovićem, njenim poslovnim poduhvatima, ali i o bivšem mužu Ivanu Marinkoviću.

Popularna pevačica bila je u braku sa Ivanom Marinkovićem, učesnikom rijaliti programa “Parovi” koji sada čeka dete sa Miljanom Kulić, a pevačica im želi svu sreću i nada se da će završiti u braku, mada ne želi da njena kćerka Lena ima bilo kakve veze sa Ivanovim sinom.

Podsetimo, Ivan je sa Miljanom započeo vezu u Parovima, kada je Miljana ostala u drugom stanju i odlučila da rodi sina, a Goca uopšte ne razmišlja o njima.

Nemam pojma i pravo da ti kažem i baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im, ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu rekla je Goca.

Moje dete  neće biti sestra tom detetu. Moje dete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo joj priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi obrazložila je pevačica.

Ona ne vidi da će dobiti brata. Kad je tebi neko toliko dalek, dete ima svoj život i svoju porodicu, i trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste objasnila je Goca.

 

Foto: Instagram(printscreen)

Komentari

comments