Svako od nas ima tu “nevaljalu”,  seksi stranu pa u nastavku možete pročitati koji znak je lažov, koji ljubavnik, a ko to voli u vodi…

Ovan – LAŽOV
Voli da izlazi. Mio. Spontan. Ne treba se zaje*avati sa njim. Erotičan. Smešan. Kad ste u krevetu odvešće vas na sedmo nebo. Ljubi se fantastično. Ekstremno je seksi. Voli duge veze. Glasan. Izaziva ovisnost.

Bik – JEFTINA D*OLJA

Agresivan. Nastran u krevetu. Retko se pronalazi. Voli da bude u dugim vezama. Žestoko se bore za ono što žele. Veoma duhoviti. Poljubac koji se pamti. Najseksipilniji ljudi na svetu.

Blizanci – TROJKA IM JE SREDNJE IME

Ljubavnici, a ne borci, ali svejedno će vas onesvestiti ako im stanete na žulj. Odlični u krevetu. Večito srećni. Glasni. Komunikativni. Vole izlaske. PRAŠTAJU. Neodoljivi. Jednom kad stavi ruke na vas, poželećete da ih nikad ne skine.

Rak – SLATKIŠ
Seksepilni do bola. Čista petica u krevetu! Romantični i brižni. Vrlo kreativni. Potpuno nasumični i ponose se time. Spontani. Neko koga vredi imati uz sebe.

Lav – BOG LJUBAVI

Poljupci, krevet, strast – potrošićete deset pakovanja kondoma i zaboravićete na hranu i piće. Opušteni. Umeju da se zabave. Nepredvidivi i puni ljubavi. Privlačni. Uvek njegova mora da bude zadnja. Najbolji kad ga nađete, najteže da ga zadržite.

Devica – DOMINATRIKS

Dominira u vezi. Seksi. Potpuno ludi u krevetu. Brižni. Inteligentni. Verni. Teško ih je zaboraviti. Ljubav na prvi pogled. Sve što ste ikada želeli.

Vaga – DOSADNI LJUBAVNICI

Veoma lepi. Veoma romantični. Fini prema svima. Belsavi, zabavni i slatki. Imaju svoj jedinstveni seksipil. Neodoljivi, ali – lenji u krevetu. Ako vi nemate ideju, teško da će vam je Vaga dati.

Škorpija – OVISNIK OD SEKSA

Ponekad zlobni. Puni energije. Erotika curi sa njih. Stav im je prijatelju-lako-ćemo. Nakon jedne doze, uvek ćete se vraćati po još, jer ono što ćete od njih dobiti, ne postoji nigde drugde.

Strelac – SEKSI
Spontani i napaljeni frikovi u krevetu. Retko se nalaze. Sjajni u vezama. Sjajni u krevetu. Jesmo već rekli SJAJNI u krevetu? NAJBOLJI.

Jarac – STRASTVENI ZAVODNIK
Vole da se hvale. Drski. Inteligentni. Neodoljivi. Uvek dobiju šta žele. Vole da se šale. Vole da uvek budu prvi u svemu. Posebno u seksu, tako da ga nikad ne zaboravite. Pametni.

Vodolija – RADI TO U VODI
Može im se verovati. Seksi, odlično se ljube. Vole da budu u dugim vezama. Premašiće sva vaša očekivanja. Ako uđete u vodu sa njima, proključaće i oduševiti vas!

Ribe – KAKVO DU*E
Brižne i fine. U centru pažnje. Preterano seksi. Zabavni. Neiscrpan izvor seksualne energije. Fenomenalan smisao za humor. Partner za ceo život. Popularni.

 

Izvor: Na dlanu

Komentari

comments