Glumac Denis Kvejd sprema se da po četvrti put izgovori sudbonosno “da”. On je potvrdio da je njegova devojka Lora Savoj (26) pristala da postane njegova žena nakon nekoliko meseci veze.

Kvejd je zaprosio Lauru na Havajima, gde sada promoviše projekat “Midway” koji je sniman u Honolulu prošle godine.

“Desilo se na najsevernijoj tački Oaha, u Zalivu kornjača. Bilo je potpuno spontano. Bilo je zaista jedno veliko iznenađenje”, otkrio je glumac.

Naglasio je da je ovaj događaj planirao mesec i po dana, ali da je bilo malo teže nego što je zamišljao.

“Imao sam prsten u džepu, hteo sam da sve bude intimno. Ona je tada zapravo htela da napravi naš zajednički selfi, a ja sam stavio prsten ispred nje i pitao je hoće li da se uda za mene. Tada je ona samo pala”, rekao je glumac.

Prsten kojim ju je zaprosio dizajnirao je Đorđo Bulgari i u pitanju je vintidž verenički prsten. Mnogi su širili glasine da je glumac u vezi sa studentkinjom, a to su prvo potvrdile njihove zajedničke fotografije sa jezera Komo u Italiji.

Kvejd je pre Lore bio dugi niz godina u vezi sa modelom Santom Auzinom, nakon što se njegov brak sa Kimberli Bafington raspao nakon 16 godina zajedničkog života. Par ima desetogodišnje blizance Tomasa Buna i Zoi Grejs, piše Hafington post (Huffington Post).

Pre tog braka, Kvejd je bio u braku sa glumicom Meg Rajan, sa kojom ima sina Džeka, koji ima 27 godina. Prvi brak bio je sa glumicom P. J. Soles i trajao od 1978. do 1983. godine.

 

Izvor: B92

Foto: You Tube (printscreen) , Twitter

Komentari

comments