Jedna od naših najlepših sportistkinja Ivana Španović otvoriće petu po redu humanitarnu modnu reviju koja će se održati u Mikser house-u 28. marta sa početkom od 20h.

U organizaciji Rotarakt klubova Beograd – Čukarica i Beograd – Balkan, na reviji će se predstaviti 13 dizajnera poput: Irene Grahovac, Lade Dragojević, Ine Plamenac Radulović i mnogih.

Ne sumnjamo da će sve oči biti uprte u Ivanu, imajući u vidu da je pored sportskih rezultata dosta puta isticala koliko voli modu i prati trendove, pa ne sumnjamo da će i njena frizura koju često zna da menja, te večeri biti drugačija. Svi zainteresovani mogu da dodju i podrže dogadjaj, ulaz je 350 dinara, a haljine će biti prodavane po promotivnoj ceni od 100 eura. Sav prihod će biti doniran bolnici za pedijatriju “Dr Olga Popović Dedijer”. Posetioci revije, pored toga što će se družiti sa Ivanom Španović, moćiće da uživaju u plesnom nastupu baletskog igrača Milana Gromilića, akrobatskoj tački na trapezu Tanje Milanović kao i fluo plesnom nastupu grupe Inex Cirkus Teatar.

Foto : Fejsbuk

Komentari

comments