Popularna pevačica Ivana Selakov za mesec dana ostvariće se u najlepšoj životnoj ulozi. Ivana i njena jača polovina Predrag Mirković postaće roditelji devojčice, a pevačica je presrećna što joj se konačno primećuje trudnički stomačić.
-Sad sam dobila i pravi stomačić. Sve do sad je bilo ono kao: “Je l’ se ugojila ili šta joj je?”, ispričala je Ivana i otkrila da se nije puno ugojila, iako je mislila da hoće, te je dodala.
-Ja sam se plašila jer sam ja sklona gojenju, plašila sam se da ću dobiti sto kila, ali nisam – za sada deset, što je super, još neke dve-tri do kraja, što je po tim nekim trudničkim standardima idealno” – rekla je lepa trudnica i otkrila da li će u porođajnoj sali imati Peđinu podršku.
-Neće biti na porođaju. Mislim da bi on kao u onim filmovima padao u nesvest. Sto posto bi mu se slošilo! Ja sam ga pitao: “Je l’ hoćeš”, rekao mi je: “Ne, biću tu, ali neću biti u sali, stvarno” – iskrena je bila Ivana, koja smišlja koje ima će dati bebi.
-Uzeli smo pravoslavni kalendarčić. Koliko vidim jako su moderna kratka imena. Biće nešto što je u skladu sa tradiocijom, ali i moderno” – dodala je ona u “Premijeri”.

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments