Jedan od najboljih pevača mlađe generacije Joce Panov iz Makedonije odlučio je da osvoji muzičku scenu u Srbiji. Zato je krenuo u žestoku kampanju. On je u utorak veče organizovao gala promociju u popularnom prestoničkom klubu “Kasina” na Terazijama. Pevača su, tom prilikom, došle da podrže kolege sa estrade, među kojima su bili: Dženan Lončarević, Kiki Lesendrić, Tamara Milutinović, kao i članovi grupe “Leksinton” benda.

Voditeljka progama bila je poznata novinarka Jelena Petković, koja je pozdravila prisutne i poželela dobrodošlicu gostima iz Makedonije koji su u velikom broju došli da podrže pevača.

– Ja sam oduševljena, Joce je odličan pevač. Nadam se da će i među nama doći do saradnje. Oduševio me je svojom energijom, prirodnošću i verujem da je blistava karijera tek pred njim – rekla je pevačica Tamara Milutinović i kolegi poželela mnogo sreće u daljoj karijeri.

Ništa skromniji u željama nije bio ni Dženan.

– Poznajem ga dugo i sve najbolje vam mogu reći o njemu. Joce je jedan kvaliteten pevač, koji odlično radi svoj posao. Album je odličan. Sve pesme su mu fenomenlane. Ovo je bilo zaista sjajno muzičko veče – rekao je popularani pevač.

Kiki Lesendrić je oduševljen što je baš Panov odlučio da karijeru proširi na naše tržište.

-Pod ovim zvezdanim nebom ima dovoljno mesta za sve. Naročito kada je neko kvalitet, kao što je to slučaj sa mladim kolegom iz Skoplja. O njemu mogu danima da pričam hvalospeve jer Joce to zaslužuje. Uradio je sjajan album! Odličan tim muzičara je radio na njegovom projektu i verujem da će uskoro biti jedan od naših najtraženijih izvođača – smatra Kiki.

I domaćin se zahvalio kolegama na podršci.

– Hvala svima što se došli. Učinili ste me najsrećnijim čovekom na svetu. Ovo je za mene posebno veče. Hvala prijateljima koji su verovali u mene i pomogli mi da ostvarim svoj san. Nadam se da će vam se pesme sa mog trećeg studijskog albuma svideti. Želim da se zahvalim svom menadžeru Saši Obradoviću koji mi je pomogao u svemu – rekao je Panov, nakon čega je otpevao hitove sa novog albuma: “Ona prva što se pamti”, “Virus”, “Briga Me”, “Alo, bre”, “Lažu te”, “Ni Lj, od ljubavi”, “Samo ne ćuti”, “Boli me tvoj dodir”, “Zovem te mila”, “Oko moje zeleno”, “Kad te nema”.

Luda žurka je trajala do kasno u noć.

Inače, Jocetov menadžer je Saša Obradović koji je najveći “krivac”, što Panov puni klubove po zemlji i regionu!

Izvor: Balkannow.com

Fotografije: Joce Panov, Joce sa Dženanom, Kikijem i prijateljem Mihailom Nikolićem u Kasini

Komentari

comments