Otkako se vratio u Srbiju, ako nije na portalima i televiziji, onda je na Fejsbuku gde se redovno obraća svojim fanovima. Pre neki dan ih je sve iznenadio svojom slikom iz mladjih dana na kojoj se jasno vidi da mu borilačke veštine nisu slaba strana. Bogoljub Karić je sa bratom Zoranom imao karate klub u Peći gde je odrastao, a uporedo je izučavao Japanske veštine za koje kaže da mu danas mnogo koriste:

– Izučavao sam japanske mudrosti i veštine,moram da vam kažem da mi je Japan mnogo pomogao. Njihova filozofija, pristup vežbanju, trening, njihova mirnoća i disciplina razvija mudrost pre svega. Snaga nije više u pesnici, snaga nije više u udarcu nego u mudrosti. Kako izbeći i iskoristiti TUDJE NAPADE u svoju korist. Zahvaljujući toj mudrosti drevnoj japanskoj i veštini karatea uspeo sam i danas uspevam da prevazidjem najteže stvari sa kojima sam se suočio u zivotu.

Bogoljub Karić se danas kao što kaže, ne služi svojim karate potezima, ali za svaki slučaj se ne treba kačiti sa njim ukoliko mu niste dorasli u tome.

 

Foto: Fejsbuk

Komentari

comments