Popularna učesnica “Zadruge” Miljana Kulić nedavno se ostvarila u najlepšoj životnoj ulozi, i od kada je postala majka, ona je u medijima isticala da će se posvetiti isključivo svom sinu Željku, i tvrdila da neće ulazi u emotivne veze.
Međutim, situacija se promenila od kada je u Belu kuću ušao čovek po njenoj meri, di džej Lazar Čolić, poznatiji kao Zola.
Naime, di džej je nedavno uoči ulaska u rijaliti priznao da mu je Kulićeva osvojila srce svojom spontanošću, i da će pokušati da započne romansu sa njom. Stoga, Lazar je odmah po ulasku u šou program krenuo u “akciju” i zbližavanje sa Kulićevom, što mu je uspelo te je i Miljana dala povratnu reakciju.
Njih dvoje su se posebno zbližili u ponedeljak uveče kada su razmenjivali strasti pod jorganom, a vezu su sutradan ozvaničili usred dvorišta najluksuznijeg imanja u Šimanovcima, gde je pao njihov prvi javni poljubac.


Nišljika, poznata po svom britkom jeziku, je od samog starta postavila jasna pravila svom novom dečku.
– Ja sam vrlo ljubomorna. Ne volim kada sam sa nekim da ta osoba ima bilo šta sa drugima. Volim kada momak ima normalnu komunikaciju, nikakvo ležanje u krevetu sa drugim devojkama. Videla sam Natašu Moskvu kod tebe na krevetu, to mi se ne sviđa. Smeta mi to. Ne znam kakav si kad popiješ – direktna je bila Miljana.
-Videćeš kad bude žurka. Ja sam opušten i volim da se zezam. Ovde sam dobar sa Borom i tako – odgovorio je on svojoj lepšoj polovini, a tokom razgovora golupčići su se sve vreme držali za ruke.

 

Foto:Youtube (Printscreen)

Komentari

comments