Džejson i Brendi Maksijel venčali su se 2010. godine nakon devetogodišnje veze. Imaju šestogodišnjeg sina Džejsona Maksijela II. Epizoda je snimana pre godinu dana, ali je tek objavljena na kanalu Opra Vinfri Netvork.

Iako je znala da je njen muž bio neveran, Brendi je bila slomljena kada je čula cifru od 50 žena u njihovim životima. Rekla je kako je to odvratno.

Voditeljka je pitala Brendi u čemu je razlika ako je prevario sa 10 ili 50, na šta je ona kazala da je mislila da je prevario samo s osam žena što joj je takođe mnogo.

Preplavile su je emocije i napustila je emisiju, a voditeljka je krenula za njom dok je Džejson ostao da sedi.

Nakon što je ona otišla, priznao je da je tokom života imao 341 ženu. Kazao je i kako je išao na medicinske provere jer je mislio da je zavisnik od seksa, ali se ispostavilo da nije. Istakao je da je možda time tražio nešto drugo, a ne samo seks. Smatrao je to jednom vrstom bega, kako kaže.

U epizodi su izašli na videlo i njegovi problemi sa laganjem i alkoholom. Godinu dana kasnije nije utvrđeno da li su još zajedno, ali je Brendi objavila niz fotografija bez venčanog prstena.

 

Izvor: Dejli Mejl

Komentari

comments