Svima je sasvim jasno da je Emir Habibović vanserijski talenat i da njegovo vreme tek dolazi.Ako se uzme u obzir koliko ga starije i iskusnije kolege hvale i poštuju, jasno je da Emir poseduje ite kako i pevačke, ali i ljudske vrednosti.

U prilog tome, govori činjenica da će se na Emirovom novom cd-u, koji će, ukoliko sve bude išlo po planu, izaći u novembru, dve pesme potpisati, ni manje ni više, nego Šaban Šaulić.

„Šta da kažem o Emiru što do sada nisam rekao.On je izuzetan pevač, mnogi kažu moj naslednik, u čemu se i ja slažem.On je do sada mnogo uspeo, ali ja sam siguran da njegovo vreme tek dolazi i da će on tek biti veliki pevač, sa zavidnom karijerom.Drago mi je što mogu dati doprinos njegovom uspeju i vrlo rado sam prihvatio da napišem neke pesme za njega.Planirali smo da to budu dve pesme, ali nikada se ne zna, možda bude i više“-priznaje Šaban.

Ove pohvale od strane Šabana su Emiru naterale osmeh na lice, na šta nam je rekao:

„Kada Vas hvali neko ko je najveća zvezda na našoj estradi i najbolji pevač, onda može da Vam bude samo drago.Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što će se na mom novom cd-u naći dve Šabanove pesme i drago mi je što je pristao da sarađujemo na tom polju“-kaže zadovoljno Emir. Obzirom da Šabana Šaulića zovu kraljem naše estrade, onda bi se moglo reći da je Emir, kao njegov naslednik car, pa dolazimo do toga da će kralj pisati pesme za cara.

Komentari

comments