Ako su istinite priče koje kruže ovih dana po Beogradu, onda nas očekuje luda rijaliti sezona od septembra. Zapravo, šuška se kako će jedna od učesnica Zadruge 2 biti Jelena Golubović. Poznata po tome da voli inteligentne igre, ne sumnjamo da će doprineti ovom formatu ali znajući i to da je oduvek bila bez dlake na jeziku, nema sumnje da će joj se mnogi suprotstaviti.

Više puta je napominjano kroz medije da će i Marina Perazić biti jedna od učesnica nove sezone ali još zanimljivije je to što ulazi  njen bivši suprug Firči, kojeg smo dobro upoznali kroz rijaliti “Farma”, gde se ozbiljno sukobio sa Milošem Bojanićem.

I pevač Ćemo planira da zavrti priču po ulasku u rijaliti, a ovih dana mediji su napominjali kako će biti interesantniji nego Sloba Radanović. Sigurnu podršku pored svojih fanova imaće i od dugogodišnje prijateljice Milene Ćeranić, a da li će mu se i ona u nekom momentu pridružiti u rijalitiju, to ćemo još videti.

Već duže vreme se priča i da će jedan od učesnika Zadruge 2 biti Milan Zukić, nekadašnji fudbaler koji živi i radi u Nemačkoj. Ističe se da je slab na rijaliti učesnice pa je sa nekima znao i da završi u krevetu, te od njega možemo očekivati mnogo strasti ukoliko uđe.

Zorica Marković je za Radio “Svetski”, priznala da je dobila ponudu o učešću u drugoj sezoni i da će najverovatnije ući. Ona rijaliti smatra biznisom, a i sama je više puta istakla da obožava ovakve programe.

Bilo kako bilo, verujemo da će gledaocima biti zabavno.

 

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments