Kraljica narodne muzike Lepa Lukić, gostovala je ovog vikenda u emisiji “Glamur specijal”, a voditelj Uroš Božić u razgovoru sa Lepom, osvrnuo se i na njene početke u karijeri. Ona je istakla da je imala ogromne probleme zbog toga što je želela da se bavi pevanjem:

“Nikada nisam bila svesna da ću postati ovo što sam danas. Više puta je meni moja pokojna majka, kada smo sedele same i pile kafu, govorila “Bože Lepava, da li si sanjala da ćeš ovo da postigneš?”, ja kažem: “Majko, nisam ni u snu”. Svi su mi branili, majka nije, ali ona je morala da sluša sina, jedinu mušku glavu u kući. On mi nije dao da pevam. Mislio je da ću ja pevati po nekim prčvarnicama, pijanci će da me drpaju, počeću da pijem”, počela je Lepa svoju šokantnu priču i nastavila da se priseća kroz šta je sve prošla sa bratom.

“Brat je mislio da ću biti skitnica. Dobijala sam šamare od njega. Dobijem šamare, ali opet idem na audicije i bivam primljena”, bila je iskrena Lepa, koja je uspela da snimi pesmu “Od izvora dva putića” tek kada je on otišao u vojsku.

 

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments