Učesnici popularnog rijalitija „Zadruga 2“ su nedavno govorili o situacijama zbog kojih su se osetili veoma loše, odnosno izdano.
Naime, blogerka Luna Đogani se prisetila svoje turbulentne veze sa pevačem Slobodanom Radanovićem, tada oženjenim muškarcem, sa kojim je delila posetelju, dok je njegova supruga sve to gledala.
Đoganijeva je tada rekla da joj je veza sa Slobodanom najveća životna greška.
– Moja najveća greška je kada sam se smuvala sa dotičnim gospodinom i upropastila sebi život. Ja sam uvek bila glupa u ljubavi, kao i moja majka – iskrena je bila blogerka, te je svojim novim priznanjem otkrila da joj završena ljubav sa pecačem nije jedina bolna tema, pa je otkrila detalje bivše romanse sa prvim dečkom kojeg je volela.
– Moja prva ljubav se zvala Luka. Živela sam sa njim u stanu. Ja sam izašla u jednu piceriju sa drugaricom i još nekoliko parova je bilo tu. On je išao do toaleta, a nije ga bilo pola sata. Moja drugarica mi kaže kako ga je videla i da je sa njim otišla jedna devojka i da odem da proverim. Ja uđem u ženski WC i tamo nema nikoga, ja uđem u muški i vidim njih dvoje kako se ljube na WC šolji. Ja otrčim kući, zatvorila sam se u sobu. Onda je on došao na vrata i počeo da udara na vrata, da udara, da viče: „Nije kao što ti misliš“. Pravdao se: „Zvala me je, slala mi poruke“ i ja sam prešla preko toga i nakon pet meseci saznam da su se opet viđali i to je to. Više mi se nije ni sviđao – otkrila je Luna.

Foto:Instagram

Izvor:Svetski radio.com

Komentari

comments