I ovaj put bez dlake na jeziku i sa puno hrabrosti, naciji se putem društvene mreže obratila Jelena Karleuša koja je svima jasno stavila do znanja svoje mišljenje o rijaliti učesnicima, ali i tome koliko je osetljiva na Lunu Đogani.

Ne treba zanemariti i činjenicu da je žrtva linča bila upravo i JK nakon koncerta na Ušću 2013. godine. Danima se pisalo i pričalo o tom spektaklu ali većina je iznosila detalje u negativnom smislu. Iako je navedeno kako se pojavilo samo 10 000 ljudi, prisutni su tvrdili da to nije istina.

Lavina negativnih i uvredljivih komentara se za samo jednu noć sručila na Karleušu, ali u svemu loše postoji i ona dobra strana, a to je podrška kolega koji su u tom trenutku pokazali zaštitnički stav ali i hrabrost da javno istupe i obrate se naciji. Željko Joksimović i Rada Manojlović samo su jedni od mnogih koji su takav postupak okarakterisali kao užasan i krajnje sraman.

Jeste da je Karleuša već iznosila svoj stav o Luni Đogani i sapunici koja prati bivšu zadrugarku, ali treba uzeti u obzir i to da je pevačicu verovatno dirnulo sve kroz šta prolazi Anabelina ćerka, jer je kao što smo i napomenuli, sama preživela linč.

 

Foto: Instagram (printscreen(

Komentari

comments