Luna Đogani nakon “Zadruge” rešila je da se posveti sopstvenom biznisu, pa je juče otvorila butik.

Međutim, već danas se suočila sa neprijatnom situacijom koja za nju nije ni malo naivna, te je na svom instagram profilu objasnila o čemu se radi.

“Fanovi” druge strane su spremni na sve da bi me povredili… kuda ide ovaj svet? Jel sam vam toliko naudila? Momci su prijavljeni i nek im je Bog u pomoći, napisala je potrešena blogerka ispod snimka koji je objavila.

-Želim samo da vas obavestim da sam doživela jako neprijatnu situaciju dok sam bila danas na slikanju. Saznala sam da su dva momka bila u mom butiku i psihički maltretirala radnice koje su bile tamo. Hteli su da mi unište butik. Ne mogu da verujem u 21. veku smo, a ovo se dešava . Posle rijalitija , priče koja se desila, da sam ja nekog toliko ugrozila i toliko uvredila, pa je  neko spreman toliko nisko da padne da dodje da maltretira dve nedužne devojke i da uništi nešto što nije njegovo . Od sada, ko god pokuša me povredi, ponizi, da se na takav način sveti za šta god , ja vam obećavam da to neće tek tako proći,  objasnila je šokirana Luna.

 

Foto: Instagram (Printscreen)

 

M. S.

Komentari

comments