Jedan od najinteresantnijih učesnika Zadruge, Marko Đedović, ovih dana je na meti kritičara. Mnogima se nije dopalo to kako se predstavio u rijalitiju pa se susreće sa raznim komentarima u kojima mu pojedini čak i prete. Ipak, mnogima se i dopao kao rijaliti igrač, pa je ekskluzivno za Radio “Svetski”, otkrio koja ga je naša zvezda, nahvalila!

-Ja i ne volim da me svako hvali, volim kad me hvale pametni ljudi, ostvareni, inteligentni, mudri, takvi ljudi me hvale, počev od naše najveće zvezde svih vremena Svetlane Cece Ražnatović preko Seke Sabljić, kulturna elita.

View this post on Instagram

Hvala svima na divnim cestitkama! ❤️🥂

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

-Milan Milošević i Nikola Rumenić su mi rekli da se Ceci svideo moj intelekt i način konverzacije. Ne pričam sad o podršci u stavovima ali pohvale od Cece sam dobio na tom nekom ličnom osnovu, inteligencija, pamet i snalažljivost u određenim situacijama.

Šta je još rekao Đedović o Kristijanu Goluboviću, Luni, Anabeli i Marku, kao i Orozoviću, poslušajte u ponedeljak na Radiju “Svetski”, od 12h u emisiji koju smo nazvali “Bez dlake na jeziku sa Đedovicem”.

 

Foto: Svetski

Komentari

comments