Matej Plavček, mlad i sve popularniji kantautor iz Hrvatske objavio je novi spot za pesmu “Živim da te volim”. Tim povodom je on ponovo gost našeg portala.

1. Novi spot donosi novu pesmu ali i neke lepe kadrove. Gde ste snimali spot i ko vam je pomogao u realizaciji spota?
Spot je snimljen u rustikalnoj Villi Tramontana u Moščenićkoj Dragi pored Opatije u produkciji Art Filma. Sama lokacija je predivna, a trudili smo se da uhvatimo sve lepote Vile i mislim da smo u tome uspeli. Spot su pomogli pokrovitelji, gradovi Pakrac i Lipik, knjigovodstveni servis Kontoar, Boutique Matej, Opg Lovrenčić i Autokuća Šop.
2. U ovom uradku društvo Vam pravi jedna lepotica. Koliko je jednom pevaču bitno da bude i dobar glumac za potrebe spota?
Dobar glumac donosi jednu novu pozitivnu energiju na snimanje i to uveliko pomaže. Ako je u pitanju profesionalac odlično zna da se nosi sa celodnevnim snimanjima i nije mu teško više puta da snimi određene kadrove. Bitno je da smo imali dobru energiju i da smo kliknuli tokom snimanja, što se u spotu i vidi.
3. Planirate promociju u Hrvatskoj, ali i u celoj regiji. Naravno, spot se može videti i na Youtube-u?
Televizijska promocija spota u Hrvatskoj je krenula i reakcije su odlične. Za sad su nam u planu Srbija i Slovenija koje će takođe promovisati spot na televizijkim stanicama. Ovim putem bi hteo svima da zahvalim i da pozovem ostale zemlje i ostale televizije da se uključe u promovisanje mladih muzičkih nada.
4. Izbacili ste i novu pesmu, a to je jedan zanimljiv duet. O čemu se radi?
Pre pesme “Živim da te volim” puštena je pesma “Koljena lomim” u duetu s Giovannijem Jakovcem koji uskoro ima koncert u Crikvenici, a otvaramo ga zajedničkim duetom.
5. Kada izlazi album i koliko će pesama sadržati?
Album u izdavačkoj kući “Friš Records” izlazi u oktobru ove godine, a naći će se u prodaji u “Croatia Records” prodavnicama. Na albumu će biti 8 pesama, što mojih, što ostalih autora. Pesme su žanrovski raznolike te će se svako pronaći u bar jednoj pesmi.
Matej uspešno promoviše novu pesmu, koja će sigurno naći put do publike u celoj regiji.
 
Predrag Ivković

Komentari

comments