” Ja sam svestan da je to gledano i da mnoge moje kolege ulaze u rijaliti kako bi sebi digli cenu i ispromovisali nove pesme, ali ja nisam iz te priče” , rekao je Miki za naš portal.

S obzirom na to da sprema novi album, Miki se ovih dana susreće sa pitanjima pojedinih fanova o učešću u rijalitiju. Činjenica je da mnogi poznati koriste ovaj vid marketinga jer brže donosi popularnost pa samim tim i veći broj nastupa, ali Miki je čvrsto rešen da ide svojim putem za koji smatra da je sporiji ali i te kako kvalitetniji i na duže staze. On je već snimio nove pesme koje ćemo uskoro imati prilike da slušamo, a o novom albumu kaže:

– Biće to jedan kvalitetan pop album i jako verujem u njega. Razlog zašto još uvek nije izašao jeste što temeljno radimo na svim pesmama, snimaju se spotovi , a čak su mi i pojedine kolege koje važe za dobre tekstopisce i kompozitore, ponudile par svojih pesama pa se jako dvoumim da li da i njih uvrstim na novi album. Verujem da će moji fanovi uživati u pop zvuku koji sam im spremio ovog leta, tako da nemam vremena da razmišljam o rijalitiju i učešću u istom. Ja uvek mogu da odem u rijaliti kako bi takmičarima otpevao par pesama i zabavljao ih, ali da učestvujem u istom to NIKADA !

Na pitanje novinara našeg portala, šta misli o Gastozu, koji se proslavio u rijalitiju ” Parovi “, a sada mu je kolega:

– Svaka mu čast. Čuo sam njegove nove pesme i taj fazon koji fura mi se dopada iako sam ja više okrenut drugačijem zvuku. Volim ljude poput njega koji su nakon rijalitija uspeli da ostvare svoj cilj, napredovali i moram da priznam da sam sticajem okolnosti čuo deo nove Gastozove pesme koju je uradio u duetu sa Vukom Mobom, biće sigurno još veći hit nego ove prve dve, ima dobar ritam i pevljiva je.

Komentari

comments