Pevačica koja se pre svega istakla glasom, a onda i fenomenalnim duetom sa Šabanom Šaulićem, Milica Krsmanović jedna je od onih koja svoju karijeru gradi na kulturan ali i teži način. Ipak, nije joj bilo teško da “razveže” , jezik i da otvoreno prokomentariše poznate plavuše sa javne scene jer je i sama plavuša, pa pogledajte šta je rekla za neke od njih.

Jelena Karleuša je neko ko zaista mnogo vodi računa o svom fizičkom izgledu.Njen orginalni stajling uvek ostavi odličan utisak. Svaka izabrana modna kombinacija koju Jelena ponese i te kako joj dobro pristaje. To mi se kod nje najviše dopada , a sta mi se kod nje baš i ne dopada je to što ponekad ima „dugačak jezik”. Mislim da je i ona svesna da ponekad greši i da pretera u svojim komentarima o drugima i da to nije uvek dobro ni za nju samu , ali ona je takva , sve što misli kaže u lice. Svidelo se to nekome ili ne. Zbog toga je mnogi vole ili ne vole. Kakvo god mišljenje imali o njoj, neosporno je da je ona uspešna u svom poslu i da odlično razume sta je šou biznis.

Ukoliko bi Jelena rešila da promeni boju kose i ofarba se u tamniju, da li bi pomislila da je namerno to uradila kako bi parirala Ceci?

Od Jelene možemo sve da očekujemo , ne bi me čudilo da se ofarba u tamniju boju. Čak i da to uradi mislim da bi joj super stajalo.Svaka promena je lepa , lepoj ženi sve lepo stoji. Ja lično ne bih pomislila da kopira Cecu , ali sam sigurna da ima onih kojima bi to prvo palo na pamet.

Suzanu Mančić sam upoznala na jednom snimanju jer smo zajedno gostovale u jednoj televizijskoj emisiji. Pozitivna osoba , izuzetno lepa žena. Lepo peva , dobra je u voditeljskom poslu , oprobala se u glumi. Može se reći da je na svim poljima ostvarila dobar uspeh .

Da li je Suzana Mančić pogrešila što se snimala u toku seksa?

Možda je greška što je objavila taj snimak , mislim da je to samo odmoglo u karijeri , možda grešim , ona ipak najbolje zna. Nije na meni da je osuđujem , to je njeno lično pravo. Svako od nas ima pravo da radi u životu kako misli da je za njega najbolje.

Lepa Brena je jedna od lepših žena na estradi. Pored toga što je ostvarila bogatu karijeru i što ima mnogo hitova. Najviše kod nje mi se dopada pozitivna energija koju nosi u sebi. Ona se ne menja i dalje je lepa i zgodna žena kao i na početku karijere.

Lepoj Breni zameraju na tome što je uradila dosta plastičnih operacija na licu, kakvo je tvoje mišljenje o tome?

Nema razloga da joj bilo šta zamerim , bilo bi mi krivo da te operacije nisu uspešne i da su pokvarile lepotu njenog lica , a ovako mogu samo da joj pozavide na njenoj lepoti. Brena se trudi da i dan danas bude lepa kao i u mladosti , a to ni malo nije lako , zato za nju sve moguće pohvale.

Jelena Rozga je divna uspešna mlada dama. Volim slušati njene pesme i one stare dok je bila u grupi Magazin i ove danas koje snima samostalno.Najleša njena pesma mi je „Bižuterija”, nju često izvodim na nastupima. Godine 2011. kada sam prvi put nastupila na festivalu zabavne muzike u Vrnjačkoj Banji , voditelj Boško Jakovljević mi je rekao  da toliko podsećam na Jelenu Rozgu. To je bio za mene kompliment. Jeca je lepa i zgodna plavuša.

Da li ti je Jelena Rozga više seksi od Severine?

Severina je takodje uspešna mlada mama , i za nju bih mogla reći kao i kao za Jelenu Karleušu da je uvek lepo stilizovana i da dosta vodi računa o svom izgledu. Čak mi se u poslednje vreme i prolepšala , možda je za to zaslužan mladji suprug Igor.Sviđa mi se kod nje što fura svoj fazon i ne osvrće se mnogo na tuđe priče.

Može li ona u nekom momentu smaknuti Severinu sa trona seks simbola?

Severina i Jelena su prave lepotice , nema tu mnogo razlike , svaka na svoj način je lepa i seksi.Mogle bi da dele prvo mesto.Da li je Jelena više seksi ili Severina , ipak ostavljam da to suprotni pol proceni i da svoj sud. Sigurna sam da odluka neće biti laka.

 

Foto: Instagram

Komentari

comments