Nakon skandaloznih optužbi na račun mlade pevačice,pristala da odgovori na priče u kojima se, kako kaže, samo akteri smenjuju.

Mesecima unazad na račun Milice Pavlović idu priče o tome kako je jedna od najuspešnijih mladih pevačica sklona ženskom polu.

Međutim, poslednja u nizu jeste i najbrutalnija priča koju je u “Parovima” ispričala učesnica pomenutog rijalitija Jelena Krunić. Ona je bez dlake na jeziku govorila kako je menadžerka Milice Pavlović od nje tražila da za Milicu organizuje nekoliko devojaka, za privatnu žurku. Jelena je bez zadrške izjavila kako se tu radilo o “orgijama”, na šta se zvezda Granda nije oglasila.

Sve do sada. Mi smo sa Milicom razgovarali na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, pred njen put u Sarajevo gde večeras, 10. februara ima koncert.

Iako joj nije bilo prijatno da govorina ovu temu, Milica je odlučila da ipak da i svoju stranu priče.

– Ja ne bih volela uopšte da komentarišem razne priče koje se nekako lepe za moje ime, ali evo prokomentarisaću zbog vas koji ste i ovog puta došli i zaista uvek me ispratite lepo i lepo obavestite ljude o tome šta se dešava trenutno kod mene, i zbog svojih fanova i publike koja me voli. Kada sam ušla u ovaj posao svesna sam bila da on nosi i ružne i lepe stvari, i da je samo pitanje momenta kada će mi se nalepiti neke etikete i razne situacije. U poslednje vreme to je ista priča samo se akteri smenjuju, a ja mislim da sam dokazala i svojim radom i svojim postojanjem i svojim ponašanjem da nikada ne bih dozvolila da radim nešto nemoralno što bi ugrozilo moju reputaciju, moje vaspitanje i moje, da kažem, postojanje. Pa, nekako, sigurna sam da je mnogo bitnije ko kaže, nego šta kaže i da li ta osoba uopšte ima kredibiliteta. Sve se vraća i svakome po zasluzi se vrate neke stvari – rekla je Milica.

Izvor: TELEGRAF

Komentari

comments