Ono što je zajednička navika svim pevačima u današnje vreme jeste da se slikaju na bini dok je masa ljudi iza njih. To pokazuje njihovu veličinu, da im je nastup pun , a i treba biti u trendu kad je reč o selfijima.

Ipak, postoje neke navike koje godinama prate estradne umetnike. Miroslav Ilić ne može, a da na poliže jezikom svoje usne, svaki put kada hitovima publiku baca u trans. Mnogi su znali da ga imitiraju zbog toga ali Slavuj iz Mrčajevaca ipak liže najbolje.

Rada Manojlović svojim seksi nastupom uvek oduševi publiku, ali ono što je specifično na istim, jeste da prstima prodje kroz kosu. Ona je više puta isticala da joj je to ružna navika pa je znatno smanjila u odnosu na početak karijere, a i zašto bi to više činila kada joj verovatno Haris, mrrssii li mmrrssii….

Blago Bobi Živojinoviću, on je jedini muškarac koji je uspeo da osvoji ženu čije noge i dan danas pale i žare. Da je Lepa Brena kojim slučajem završila u Holivudu, verujemo da bi duge noge za igranje, dostigle cifru sa nekoliko nula, te bi iste mogla deebeelo naplatiti.

Ceca Ražnatović se ponovo izula i to nedavno na koncertu u Bajinoj Bašti. Pevačici je ovo postalo slatka navika pa kada to ne učini, mnogi ostanu u čudu.

Svojom seksi zadnjicom Milica Pavlović i danas frajere preznoji na nastupima, još kad počne da vrcka i klati se levo – desno, tada mnogi ne znaju za sebe. Ona je izjavila da je pored pevanja, ples njena velika ljubav, te da je spoj ove dve stvari  čini jako srećnom.

 

Foto: Instagram (printscreen)

Komentari

comments