Još nije ni počelo, a već se zahuktalo uoči druge sezone jednog od najgledanijih rijalitija “Zadruga”, koji bi trebalo da startuje 1. septembra. Mnogi se bore oko toga da završe na malim ekranima, a šuška se da će neki od učesnika biti: Firči, MC Dado, Lazar Jeremić, Zorica Marković, Aleksandra Subotić…

 

Navodno će i jedan od učesnika biti mladi fudbaler iz Novog Sada, koji trenutno živi i radi u Nemačkoj, Milan Zukić. Mnogi su ga upoznali kao dečka Sandre Meduze s kojom nije već duže vreme, ali je kako kaže, spreman za ljubav, seks i divlje strasti pred kamerama

– Cilj mog ulaska je pre svega da budem prepoznatljiv, da zaradim pare i maksimalno ispromovišem sebe kroz sport. Neko sam ko nema blama i strah od kamera, toga što će me milioni gledati pa je vrlo moguće da se zaigram do gole kože.

Ipak, već smo imali prilike da ga maltene do gole kože upoznamo dok je Sandra bila u Parovima, kada su isplivale neke od  fotografija koje su razmenjivali. Postoje i vreli snimci nekadašnjeg para koji još uvek nisu ugledali svetlost dana, pa navodi da će se to desiti samo ako ih Meduza pusti u promet jer sa njegove strane je nemoguće da to bude. Iako su ga roditelji i prijatelji osudjivali što je sa Meduzom, on za to nije mario već isticao da je voli jer ima dobru dušu.

Milan smatra da je bolji frajer i veći zavodnik od Slobe Radanovića, i da bi mu on pomrsio konce oko Lune i Kije da je kojim slucajem bio u prethodnom rijalitiju. Ističe da u drugoj sezoni nikako ne bi voleo da udje Miljana Kulić, za koju kaže da nije baš normalna, pogotovo ukoliko udje sa bebom kako se priča. Nije mu omiljena ni Mira Škorić pa veruje da bi i sa njom odmah ušao u konflikt jer ne voli žene koje su dominantne i stroge prema muškarcima.

Ali voleo bi da se u Zadruzi druži sa Atinom Ferari za koju kaže da je opasna i seksi. Gotivi njene stavove i veruje da bi našli zajednički jezik.

Druga sezona još nije ni počela, a već nas potencijalni učesnici šokiraju svojim izjavama i predvidjanjima. Kako je krenulo, ko zna na šta će sve to ispasti. Jedno je sigurno, gledanosti neće manjkati!

 

Foto: Instagram/You tube (printscreen)

Komentari

comments