Preslatka tinejdžerka Jana Dačović jedna je od najvećih zvezda na Internetu zahvaljujući svom blogu i vlogu, na kojem vredno radi već četiri godine. Mnoge tinejdžerke širom balkana su se poistovetile sa njom, te je prate i obožavaju.
Međutim, ona je pre svega mlada devojka, koja većini može da bude odlična motivacija i pokazatelj da je sve moguće, ukoliko je prisutna dobra organizacija.


Osim što je lepa Jana jedno od najpopularnijih YouTube lica trenutno , ona nije zapostavila obrazovanje, te je uspešna studentkinja Visoke škole strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS. Svoj četvorogodišnji uspeh je odlučila da ovekoveči i izbacivanjem linije parfema u Julu ove godine. Cela kolekcija nosi njeno ime, Jana Dačović i sastoji se od tri parfema: Favorite, Bloom i Four.


Najprodavanija knjiga na ovogodišnjem sajmu knjiga, ubedljivo je bila njena, i to pod nazivom „Lepota – vlogerski priručnik s preporukama Jane Dačović“.
Devetnaestogodišnjakinja potpuno je oduševila tinejdžere svojim vlogovima o šminkanju i oblačenju, te su oni tada napravili stampedo ne bi li došli do svog primerka i potpisa Dačovićeve. Takođe. njeni uspesi se nižu, te je nedavno osvojila nagradu za Lifestyle Youtubera 2018. godine od strane Wannabe magazina.
Pored toga, lepoj crnki cveta i u ljubavi, te je u skladnoj vezi sa takođe popularnim jutjuberom kojem često udeljuju epitet “kralja srpskog jutjuba” Stefanom Vuksanovićem Muđom, međutim oni u romansi uživaju daleko od očiju javnosti.

Iako retko, oni s vremena na vreme postave po koju zajedničku fotografiju na “Instagram” , pa tako pokažu njihovim fanovima koliko se vole i koliko su ponosni jedno na drugo.

 

Tekst pripremila: Milica Stanojević

Foto:Instagram (Printscreen)

Komentari

comments