Sinoćni gosti u emisiji “Zadruga – Narod pita” bili su Mina i Ivana Vrbaški sa jedne strane, a sa druge Duško Radonjić.

Njihov domaćin je bio Darko Tanasijević, sa kojim su pristutni gosti pričali o svim dešavanjima nakon završetka rijalitija “Zadruga”.

S obzirom na to da su ovakve emisije pružale mogućnost gledaocima da se uključe i postave pitanja bivšim zadrugarima, jedna od gledateljki je osudila Minino ponašanje zbog toga što je imala nekoliko ljubavnih romansi tokom boravka u Beloj kući.

Bivša zadrugarka je rekla bez dlake na jeziku da sve što je radila bilo je iz ljubavi, a potom je njena mama Ivana uputila reči podrške svojoj ćerki i javno je podržala i rekla da joj ništa ne zamera.

– Da, jesam, ponosna sam na Minu, a to da li sam je dobro vaspitala… Nikad nisam bila u situaciji da kažem da se stidim svoga deteta i nikada neću – rekla je Ivana.

Ove reči su naročito pogodile Minu, da se u sred emsije rasplakala, a onda iznela sve ono što joj je bilo na duši.

– Emotivna sam i pogode me ovakve stvari. Krivo mi je što svi osuđuju to što smo imali i što niko ne zna kroz šta je ona prolazila dok sam ja bila tamo i što svi pričaju da sam ja bila loša… Veruj mi da mi je drago što imam ovakvu mamu i što mi je podrška u svakom smislu – zaključila je Mina.

Podsetimo, Mina je u “Zadruzi” imala seksualne odnose sa reperom Nemanjom Đerićem Đerksonom i manekenom Tomom Panićem (ne istovremeno).

 

Izvor: Espreso.rs / Svetski

Foto: Youtube( Printscreen)

Komentari

comments