Pevačice i sestre se dobro slažu, ali starija izaziva zavist kod mlađe…

Popularne seste Indira Aradinović Indi (30) i Edita Aradinović (23), frontmenka benda “Ministarke”, otkrile su za portale Pink.rs mnoge detalje o svom odnosu u detinjstvu i sada, kao i zbog čega njihov duet još nije realizovan.

Kakva je Indi kao starija sestra?
– Ona mi je kad smo bile male govorila da sam usvojena, tako me je plašila. Sad je sjajna, sad je dobrica, a kad smo bile mlađe, bila je katastrofa – rekla je Edita kroz smeh, što je iznenadilo Indi, pa je morala da doda svoj komentar.
– Ona kad je bila mlađa, za nju je to bilo gore, a sad kad je starija, dosta stvari zna i sama, pa je normalno da je i ona bolja i da me sad razume – objasnila je starija sestra Aradinović.

Da li si je vodila sa sobom u grad kad je došlo vreme da ona počne da izlazi?
– Vodila sam je sa sobom. Nekad sam morala da je krijem. Kad sam bila raspoložena, išla je sa mnom. A kad nisam raspoložena, nisam je vodila i onda je ona ostajala kod kuće i plakala – otvorena je bila Indi.

Jesi li je savetovala na početku karijere?
– Savetovala sam je, ali nisam previše na početku karijere učestvovala u tome, zato što nije zahvalno jednu mnogo mladu devojku savetovati, jer ja do 25. godine nisam htela da slušam savete. Ali sad je već drugačije, sad hoće da sasluša – obrazložila je pevačica.

Koja od vas dve bolje peva?
– Moja majka. To je nezahvalno pitanje, pa ću reći majka – odgovorila je kao iz topa Indi i za sebe i za sestru, ne želeći da se poredi sa njom.

Šta najviše volite jedna kod druge?
– Ja njen osmeh – spremno je odgovorila Indi.
– Ja njenu kosu. Zavidim joj malo na kosi. Kad smo bile male, čupala sam je i ostajala mi je njena kosa u šaci – kaže Edita, iako smatra da i sama ima lepu kosu.

Da li ste nekad planirale nešto zajedno da uradite, da snimite duet?
– Jesmo, ja sam je kao klinka jurila, obožavala sam s njom da pevam u duetu nešto, ali kad smo krenule da se bavimo ovim poslom, shvatile smo da je duet malo ozbiljniji posao i onda još nismo imale priliku da sednemo i ozbiljno poradimo na tome. I ne znam šta sad čekamo, možda pravu priliku – objasnila je Edita, a i Indi je imala šta da kaže na ovu temu.
– Edita je neko ko se na ovoj sceni pojavio sa mnogo ozbiljnijim duetima nego što bi to bio sa sestrom. Ja razumem da se mnogi pitaju zašto, ali odgovor je da će do toga doći kad se spontano neke stvari dese – glasi njeno objašnjenje.

Izvor: PINK.RS
Foto: PINK.RS / ALO.RS / STARS.RS

Komentari

comments