Pošto je saslušala svedoke koji su prisustvovali otmici učesnice rijalitija “Parovi”, policija se još nije oglasila o tome gde se nalazi Mirela Lapanović I u kakvom je stanju.

Prema informacijama koje smo dobili iz produkcije Hepi televizije, naležni ove teelvizije su još jednom uputili apel policiji da se pronađe učesnica, kojoj se posle jučerašnjeg izlaska van prostorije teelvitije gubi svaki trag.

-Verujem da je Neša pretukao Mirelu – izjavila je Vesna Rivas u programu, uživo. – Kad je naleteo na naš auto, imao je stisnute pesnice, vikao je, odvaljivao bravu na kolima u kojima su nas vozili na snimanje. Uplašili smo se svi.

Učesnice, koje su se bezbedno vratile u rijaliti, posle snimanja, tvrde das u bile uplašene za svoj žviot I da mora da se kazni  ponašanje Neše Vukovića,koji je danima opsedao televiziju, pretio organizatorima, režiji, posle čega mu je obezbeđenje zabranilo da prilazi zgradi.

-Mirela Lapanović ima potpisan ugovor sa nama I brinemo šta je sa njom – rekli su u produkciji Hepi televizije. – Sumnjamo da joj se nešto dogodilo, jer se ne oglašava, niti policija daje ikakve informacije.

Prema poslednjim informacijama, ovim slučajem se bavi Drugo odeljenje UKP.

 

Foto: YouTube Parovi (printscreen)

Komentari

comments