Iako imaju poznate roditelje, deca Dragane Mirković ne žele da se javno eksponiraju. Pevačica ističe da još uvek nemaju afinitete prema šoubiznisu, a dokaz za tako nešto je i nedavno odbijanje Manuele da postane svetski model. Ponuda je usledila na jednoj žurki u Monte Karlu od strane slavnog dizajnera Filipa Plejna, a Dragana je povodom toga za Story izjavila:

– On je bio oduševljen mojom ćerkom Manuelom koja je izrasla u lepu i zgodnu devojku, a visoka je čak 182cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, ali je ona stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona zasad nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje. Manuela još ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati da se bavi nekom vrstom umetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo mešati.

Ipak, ni muška strana ne zaostaje. Izvor poznat redakciji Svetskog Radija koji je blizak sa Draganom i Tonijem, rekao nam je da je njihov sin Marko, izrastao u pravog lepotana. Siguran je da bi se mnoge devojke u Srbiji otimale oko njega kada bi znale kako izgleda:

– Toliko je lep, a pre svega jako fin i kulturan dečko. Moderno se oblači i siguran sam da bi bio glavna faca u Srbiji kada bi se javno eksponirao. Što se devojaka tiče, mnoge bi ga sigurno jurile ovde kod nas ali koliko ja znam, ima devojku i u ozbiljnoj je vezi.

Komentari

comments