Folker Era Ojdanić opterećen je seksualnim životom koleginice Lepe Lukić.

U razgovoru za Kurir Stars zavodnik iz Meljaka nije želeo da priča ni na jednu temu, već samo o tome kakva je kraljica narodne muzike u krevetu.

– Ma ja vama kad bih to pričao, ne biste mi verovali! Ona jeste babac, ali je i sad odlična u krevetu. Ona se prevrće, okreće, vrišti, zabacuje glavu i kosu. Prava je bomba. Kakva starlete, brinete… Lepa svima njima može da drži čas iz erotike. Ta žena zna znanje! Pa vi kad biste znali kako su svi muškarci ludeli za njom svojevremeno… Svi su hteli da je kre*nu – kaže Ojdanić.

Lepoj nije jasno zašto Era komentariše njen seksualni život.

– Kako to Era zna kako se ja praćam u krevetu?! Nisam valjda sada seks-bomba, to sam bila dok sam bila mlada. Era lupeta. Uh, šta on ima da priča da se ja koprcam, šta on zna?” Pa i mene bi svaki muškarac ostavio kad bih se ja koprcala u krevetu. Ljubav treba da se oseti, a ne da se praćakaš. Što sam se koprcala, koprcala sam se, gotovo je, sad mirujem. To Era priča da ja lepo izgledam. Kad se sretnemo na snimanju, poljubimo se, pa je možda osetio parfem. Nije on mislio ništa loše, to što je rekao je za mene plus. Ali ja neću da pričam šta ja radim u krevetu – kazala je Lepa.

Izvor: STARS / INFORMER
Foto: HAPPY TV / ALO

Komentari

comments